Een aurareading voor meer zelfinzicht

Een aurareading voor meer zelfinzicht, een belangrijke stap voor het vrijmaken van je intuïtie!

Vraag jij je af of je op het goede pad zit? Wil je meer inzicht in jezelf? Voel je dat je energie minder stroomt? Heb je het idee dat er blokkades zijn?

Bij Praktijk Focus & Flow krijg je de volledige aandacht! Een aurareading geeft helderheid, bevestiging en/of richting en draagt bij de balans en energie weer terug te vinden!


Aura laten lezen in Amsterdam

Wat is een aurareading?

Je uitstraling is je persoonlijke ruimte. Het wordt ook wel aura of energieveld genoemd. Het is je onzichtbare deel dat veel bepaalt van hoe je bent, wat je doet en het unieke van jou toont. Uitstraling, charisma en aura zijn drie woorden die naar hetzelfde verwijzen.

In een aurareading neem ik het energieveld om je heen intuïtief waar. Ik “zie” je energie. Door het lezen van je energie (je aura, voetchakra's en zeven hoofdchakra’s), neem ik waar wat er op dit moment speelt in je leven.

Een aurareading is echt een cadeau aan jezelf

Een aurareading geeft je inzicht en bewustwording in jezelf en in eventuele thema’s die bij jou spelen of voor jou relevant zijn. Tevens kan het een zeer doeltreffend middel zijn om antwoorden op persoonlijke vragen vanuit jouw binnenste te krijgen. Je wordt je opnieuw of nog beter bewust van je kwaliteiten en mogelijkheden; en hoe je deze kunt inzetten voor het welzijn van jezelf en je omgeving. Zaken die je diep van binnen al wist, worden bevestigd of krijgen een ander perspectief.

Een aurareading kan een helende werking hebben (healing). Na een reading kun je je lichter voelen en een betere stroming van je (levens)energie ervaren.

Wanneer is een aurareading iets voor jou?

In de basis is een aurareading voor iedereen geschikt; ook als je niet spiritueel bent ingesteld. Een open houding is wel wenselijk. Twijfel je of de reading iets voor jou is? Neem contact op, zodat ik je hier helder over kan informeren.

Een aurareading past bij jou als je:

  • Meer duidelijkheid wilt over vraagstukken die voor jou relevant zijn;
  • Meer wilt vertrouwen op je eigen intuïtie;
  • Inzicht wil krijgen in je kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden;
  • Geen prangende vragen hebt, het loopt lekker in je leven. Je hebt gewoon behoefte aan een frisse impuls en bent nieuwsgierig naar wat er aan informatie naar voren komt.

Wat levert een aurareading jou op?

  • Je gaat beter voor jezelf zorgen en naar je innerlijke signalen luisteren;
  • Het brengt je naar de kern waarmee je bezig bent zodat je zelf nieuwe stappen of keuzes kunt maken;
  • Je bent in staat om te bepalen of je jouw eigen weg volgt;
  • Je bent je opnieuw bewust van je kwaliteiten en hoe je deze in jouw voordeel kunt inzetten;
  • Inzicht in welke ervaringen uit jouw verleden doorwerken in het nu en hoe dit gebeurt.


Hoe verloopt een aurareading?

Voor een aurareading hoef je niets voor te bereiden. Tijdens de sessie is het vooral belangrijk dat je comfortabel zit en jezelf bent. Je wordt niet aangeraakt. Voor het lezen van jouw aura zit ik tegenover je. Ben je niet in de gelegenheid om fysiek langs te komen? Dan behoort een online aurareading absoluut ook tot de mogelijkheden. Een online aurareading doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de reading.

De aurareading in Monnickendam (dichtbij Amsterdam) duurt ongeveer 1,5 uur, maar kan iets uitlopen. Houd daarom rekening met twee uur. Je mag de aurareading opnemen zodat je alle informatie thuis rustig kunt terugluisteren. Het meenemen van een opgeladen telefoon is dan ook raadzaam. Tijdens het terugluisteren zul je nieuwe inzichten krijgen en vallen puzzelstukjes op hun plek. Verder is het fijn om de rest van de dag niet al te veel gepland te hebben. Neem de tijd om alles even te laten bezinken.

Direct aan de slag met jouw nieuwe inzichten

Ook bied ik de mogelijkheid de aurareading in Amsterdam te combineren met een coachingstraject. In het coachingstraject maak je de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Je gaat effectief aan de slag met het inzicht of de blokkades die zichtbaar zijn geworden. Samen formuleren wij het coach vraagstuk en de gewenste doelen zodat wij hier in enkele sessies naar toe kunnen werken.

Een aurareading kan ook een onderdeel zijn van een coachingtraject. Lees hier meer over het coachingtraject van Praktijk Focus & Flow.


Kortom, een aurareading is écht een cadeau aan jezelf of een ander!


Wil je een aurareading cadeau geven?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

Plan vrijblijvend een gratis intakegesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Reviews

Saskia Toonen (35 jaar)

Schrijfster (www.dit-dus.nl)

ik had geen idee wat het inhield, ik dacht dat ze gewoon ging kijken naar de kleuren om me heen ofzo, dus toen ze zei dat ze bij mijn voeten zou beginnen was ik verbaasd, die kon ze toch niet zien door het scherm? Moest ik dan mijn voeten optillen of wat? Maar nee, ze checkt ‘gewoon’ in door in te voelen op ieder chakra.

En wow, ik vond het mindblowing. Bekijk de volledige review.

Mireille de Wit (50 jaar)

Trainer

Als onderdeel van de 1-daagse training Intuïtie & hoogsensitiviteit ontving ik een aura reading van Tamara Traupe. Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf. Zonder enige voorkennis deelde Tamara puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen. Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over. Bekijk volledige review.

Merel de Vries (32 jaar)

PR- medewerker

-Een positieve verandering- 

Tamara is een getalenteerde coach die snel de diepte ingaat en met een concrete aanpak komt waarmee je samen aan de gang gaat. Heel belangrijk is dat ze dat in harmonie doet en bovendien is ze heel prettig in de samenwerking. 

Bekijk de volledige review

Wilma de Bie (62 jaar)

Ik probeerde van tevoren niet teveel verwachtingen te hebben maar wilde er zo open mogelijk ingaan en dat lukte… Hoe verrassend en bijzonder te ervaren, dat hoewel Tamara mij niet kent, ze mij het gevoel gaf mij als mens in zijn geheel door heden en verleden heen “echt” te zien en te kennen. Bekijk de volledige review.

Vrouw (50 jaar)

Officemanager

De ontvangst bij Tamara was warm en ontspannend, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De reading die ik van Tamara heb mogen ontvangen, was nagenoeg op alle punten ‘spot-on’. Ik herkende mij in wat zij aangaf bij de diverse topics die voorbij kwamen in de reading. 

Bekijk de volledige review

Anita Konings

Juridisch administratief medewerker

Ik vond de manier waarop het coach traject is verlopen prettig. Ik wist natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent, anders was ik nooit aan het traject begonnen. Maar ook tijdens het traject heb je bewezen dat je een heel innemend, empathisch en vriendelijk persoon bent. Bekijk de volledige review.

Nikkie Wester (32 jaar)

Textielontwerper

Tamara heeft de gave om je direct bij de eerste kennismaking op je gemak te laten voelen. De heldere e-mails vooraf met instructies en werkwijze maken dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.  Bekijk de volledige review.

Angela van den Brink (36 jaar)

Epoxy Artist

- Een ervaring rijker! -

Door de aura Reading van Tamara ben ik me meer bewust van bepaalde situaties in mijn leven waar ik behoefte aan heb, waardoor het mij nieuwe kracht, energie en inzicht geeft om hiermee aan de slag te gaan.

Bekijk de volledige review

Patricia, (50 jaar)

Ondernemer

De Aura Reading door Tamara was een hele bijzonder ervaring. Ze legde feilloos uit hoe de zaken ervoor stonden en staan. Ook zaken die ik al in werking had gezet kwamen naar voren. Ik vond het een hele bijzonder ervaring en kan het zeer aanraden.

Dominique Schonhage (29 jaar)

Ondernemer, eigenaar van Metdo

Tamara is heel fijn persoon in de omgang, heel toegankelijk en vriendelijk. Ik voelde mij gedurende de gehele de reading erg op mijn gemak. Ook legde Tamara alvorens en tijdens goed uit wat er precies gebeurd. Bekijk de volledige review

Eefje

De aura-reading die ik heb gehad bij Tamara was heel bijzonder. Haar diepgaande inzichten onthulden aspecten waarvan ik me niet bewust was. Dit heeft in de weken daarna doorgespeeld. Het gaf me meer beeld van mezelf. Zelfs een kinderfoto heeft daarna een belangrijke rol gespeeld – wie ik ooit was en nu ben. Heel tof en een prachtig cadeau.

Daarna heb ik ook het coachingsgesprek met Tamara gedaan. Dit overtrof mijn verwachtingen.

Bekijk volledige review.

Jorien Reinderink (43 jaar)

Dierentolk / Energetisch healer

"Ik bewandel mijn eigen unieke pad" 

 Je kiest zelf het onderwerp en Tamara blijft met haar volle aandacht bij jou en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en begeleidt het proces. Binnen 2 minuten voelde ik dat ik heel diep wilde gaan. Omdat we allebei genoeg kennis, ervaring en zelfinzicht hebben en de setting veilig was, kon dat ook. We gingen dus "diep" door het bos. Via allerlei zijwegen, ontdekkingen, gevoelens en inzichten kwamen we uiteindelijk tot een soort conclusie: ik bewandel mijn eigen unieke pad.  Bekijk volledige review.


Brenda (51 jaar)

Tekstschrijver

Ik deed een aurareading bij Tamara. Zij is een warme, competente vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze richtte haar aandacht ruim 1,5 uur volledig op mij en wat ze vertelde was heel herkenbaar en to the point. Ze kwam langs sluimerende wensen en verlangens waar ik mee aan de slag wil. Echt een aanrader! Dank je wel Tamara voor de mooie reading.

Jennifer Tjin Kong Foek (39 jaar)

oud verpleegkundige / fulltime moeder

Ik kan weer meer ruimte innemen voor mezelf. Daar waar de riem strak zat, van mijn buik tot mijn keel, kwam letterlijk meer ruimte. Ik voel mij meer in mijn kracht ipv survival modus en alle ballen hoog te houden. Waar ik eerst weerstand voelde in mezelf, wil ik nu opzoeken en de uitdaging aan gaan. Bekijk volledige review.

Christa (52 jaar)

Samen met Tamara heb ik onderzocht wat mijn passies zijn, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Het was een speurtocht naar waar liggen mijn krachten. Wat waren mijn succesmomenten en hoe heb ik deze behaald. De gesprekken met Tamara hebben mij erg goed gedaan en mijn mindset. Bekijk de volledige review.

Marlies (44 jaar)

Marketeer

"De aurareading bij Tamara was mijn eerste aurareading ooit. Als ik eerlijk ben, stond ik er een beetje afwachtend tegenover en deed ik het ook uit pure nieuwsgierigheid... Maar het bleek heel bijzonder! De reading geeft je inzichten in je eigen kwaliteiten en ook hoe deze door de omgeving gezien wordt. Het is niet zo dat de reading concrete antwoorden voor de toekomst geeft, maar het helpt je te laten inzien én even stil te staan waar je nu staat in het leven. Even pas op de plaats en omarmen wat er nu is en wie je bent, voor je verder je pad bewandelt." 

Aangesloten bij beroepsvereniging