Ontdek de kracht van Reiki en ervaar een verrassende behandeling voor lichaam én geest!

Wat kan Reiki voor jou kan betekenen? 

 • Heb je stress, fysieke of mentale klachten? 
 • Voel je dat je minder energie hebt? 
 • Heb je het idee dat je energie minder stroomt en er blokkades zijn? 
 • Of wil je graag een moment voor jezelf, rust en/of meer ontspanning?

Ervaar zelf wat Reiki voor jou kan betekenen. De energie van Reiki vloeit naar waar het, het hardst nodig is, voor balans en om alles te herstellen wat niet in harmonie is in een persoon.


Wat is Reiki? 

Reiki is een eeuwenoude alternatieve behandelvorm en bestaat al duizenden jaren.

Wellicht denk je wat vaag, maar Reiki is iets alledaags. Als je zelf ergens pijn hebt, dan leg je vaak leg je hand erop. Deze aanraking is niets anders dan het overdragen van warmte, rust, liefde en genezende kracht. Kortom, je geeft onbewust Reiki door.


Hoe werkt Reiki?

Door levensenergie te laten stromen kan Reiki verschillende dingen voor je doen. Je kunt er je gezondheid mee verbeteren door het zelfhelend vermogen van het lichaam een boost te geven, het helpt blokkades weg te nemen maar je kunt het ook gebruiken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Reiki kan je op mentaal vlak helpen om minder stress te ervaren en op emotioneel vlak door opgekropte gevoelens te verwerken. Het is een holistische methode die werkt op verschillende niveaus.

Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Dit kan klachten geven op die verschillende niveaus (denk aan hoofdpijn, depressie etc.). Reiki pakt de oorzaak aan en zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen en blokkades verdwijnen. Je kunt het vergelijken met acupunctuur, shiatsu en acupressuur.

Oorspronkelijk is Reiki ook bedoeld voor spirituele ontwikkeling. 

Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.


" Alles is energie"  -Albert Einstein 


Waar kan Reiki bij helpen? 

Reiki kan worden ingezet ter ontspanning en bij verlichting en het bevorderen van de genezing van klachten. 

Bij stress of fysieke klachten zoals:

 • Hoofdpijn
 • Nek- en/of rugklachten
 • Buikpijn
 • Vermoeidheid
 • Misselijkheid
 • Klachten in benen, voeten en heupen
 • Klachten in handen, polsen en armen
 • Oorpijn
 • Maag- en darmkrampen
 • Blessures


Bij mentale klachten zoals:

 • Overspannenheid
 • Burn-out
 • Depressie
 • Slapeloosheid
 • Verdriet
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Angst(aanvallen)
 • Concentratieproblemen
 • Boosheid
 • Rouwverwerking
 • Loslaten van oude patronen
 • Ter ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. 

Het aantal behandelingen verschilt. Soms is een klacht met één keer opgelost maar bij langdurige of chronische klachten zijn er over het algemeen meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is heel persoonlijk en wordt altijd in overleg met jou afgestemd.

Reiki kan geen reguliere geneeskunde vervangen maar wel een aanvulling hierop zijn. 

Wil jij ervaren wat Reiki voor je kan doen? Wees welkom! 

Plan een gratis vrijblijvend gesprek


Hoe verloopt een behandeling?

Elke behandeling kan anders worden ervaren en verschilt per persoon hoe Reiki wordt ervaren.

Een behandeling in de praktijkruimte verloopt als volgt:

 • Na een intake waarin je aangeeft wat jouw klachten zijn, mag je in je kleding op de behandeltafel liggen of op een stoel zitten. Het is prettig om makkelijk zittende kleding aan te hebben die niet knelt en waar je lekker in kan zitten of liggen. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie.
 • Door mijn handen op diverse plekken van je lichaam te leggen (hoofd, nek, buik, rug, benen, knie, voeten), kan de energie door mijn handen in jouw lichaam stromen. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dit dan aan, ik kan namelijk ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Een afstandsbehandeling:

 • Ik bel je op de afgesproken tijd en dan hebben we een voorgesprek, hierna zal de behandeling plaatsvinden gedurende 30 minuten en daarna bellen wij om het na te bespreken.

  Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat je er een half uur de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten.

Iedereen ervaart een behandeling anders, maar over het algemeen kan je de Reiki voelen. De één voelt mijn handen warm worden of juist koud, de ander kan een tinteling voelen. Soms voel je tijdens de behandeling zelfs niets, maar pas een paar dagen later. Een behandeling geeft je vaak een rustiger en meer ontspannen gevoel. Er kunnen ook allerlei emoties naar boven komen.

Ga er vanuit dat Reiki altijd zijn werk doet en het is direct effectief! Zelfs als je het idee hebt dat je niets hebt ervaren, dan zal de Reiki-behandeling het werk doen. Dat is juist het mooie van werken met deze energie!

Een Reiki behandeling in Broek in Waterland of (binnenkort) in Monnickendam (dichtbij Amsterdam) duurt ongeveer 60 minuten, inclusief intake en na-gesprek.

Wil je hier meer informatie over of overleggen, voel je welkom om contact met mij op te nemen.


Heeft Reiki bijwerkingen? 

Reiki is niet schadelijk of gevaarlijk voor je gezondheid. 

Een Reikibehandeling zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgebroken en afgevoerd. Dat kan voor bijwerkingen zorgen. Over het algemeen zijn die van korte duur. Het is niet iets om je zorgen over te maken. Het betekent dat je lichaam zich ontdoet van alle afvalstoffen. Heb je vragen of wil je meer informatie, voel je altijd welkom om contact met mij op te nemen. 

Informatie over tarieven of locaties? 

Voor informatie over de Reiki behandeling Broek in Waterland of (binnenkort) in Monnickendam (dichtbij Amsterdam), de investering in jezelf of de locaties, kijk bij praktische informatie


Wil je een Reiki behandeling cadeau geven of ontvangen?

Denk eens aan een cadeaubon. Je ontvangt per post of op verzoek digitaal een mooie cadeaubon. 


Plan vrijblijvend een gratis intakegesprek

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Reviews

Saskia Toonen (35 jaar)

Schrijfster (www.dit-dus.nl)

ik had geen idee wat het inhield, ik dacht dat ze gewoon ging kijken naar de kleuren om me heen ofzo, dus toen ze zei dat ze bij mijn voeten zou beginnen was ik verbaasd, die kon ze toch niet zien door het scherm? Moest ik dan mijn voeten optillen of wat? Maar nee, ze checkt ‘gewoon’ in door in te voelen op ieder chakra.

En wow, ik vond het mindblowing. Bekijk de volledige review.

Mireille de Wit (50 jaar)

Trainer

Als onderdeel van de 1-daagse training Intuïtie & hoogsensitiviteit ontving ik een aura reading van Tamara Traupe. Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf. Zonder enige voorkennis deelde Tamara puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen. Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over. Bekijk volledige review.

Merel de Vries (32 jaar)

PR- medewerker

-Een positieve verandering- 

Tamara is een getalenteerde coach die snel de diepte ingaat en met een concrete aanpak komt waarmee je samen aan de gang gaat. Heel belangrijk is dat ze dat in harmonie doet en bovendien is ze heel prettig in de samenwerking. 

Bekijk de volledige review

Wilma de Bie (62 jaar)

Ik probeerde van tevoren niet teveel verwachtingen te hebben maar wilde er zo open mogelijk ingaan en dat lukte… Hoe verrassend en bijzonder te ervaren, dat hoewel Tamara mij niet kent, ze mij het gevoel gaf mij als mens in zijn geheel door heden en verleden heen “echt” te zien en te kennen. Bekijk de volledige review.

Vrouw (50 jaar)

Officemanager

De ontvangst bij Tamara was warm en ontspannend, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De reading die ik van Tamara heb mogen ontvangen, was nagenoeg op alle punten ‘spot-on’. Ik herkende mij in wat zij aangaf bij de diverse topics die voorbij kwamen in de reading. 

Bekijk de volledige review

Anita Konings

Juridisch administratief medewerker

Ik vond de manier waarop het coach traject is verlopen prettig. Ik wist natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent, anders was ik nooit aan het traject begonnen. Maar ook tijdens het traject heb je bewezen dat je een heel innemend, empathisch en vriendelijk persoon bent. Bekijk de volledige review.

Nikkie Wester (32 jaar)

Textielontwerper

Tamara heeft de gave om je direct bij de eerste kennismaking op je gemak te laten voelen. De heldere e-mails vooraf met instructies en werkwijze maken dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.  Bekijk de volledige review.

Angela van den Brink (36 jaar)

Epoxy Artist

- Een ervaring rijker! -

Door de aura Reading van Tamara ben ik me meer bewust van bepaalde situaties in mijn leven waar ik behoefte aan heb, waardoor het mij nieuwe kracht, energie en inzicht geeft om hiermee aan de slag te gaan.

Bekijk de volledige review

Patricia, (50 jaar)

Ondernemer

De Aura Reading door Tamara was een hele bijzonder ervaring. Ze legde feilloos uit hoe de zaken ervoor stonden en staan. Ook zaken die ik al in werking had gezet kwamen naar voren. Ik vond het een hele bijzonder ervaring en kan het zeer aanraden.

Dominique Schonhage (29 jaar)

Ondernemer, eigenaar van Metdo

Tamara is heel fijn persoon in de omgang, heel toegankelijk en vriendelijk. Ik voelde mij gedurende de gehele de reading erg op mijn gemak. Ook legde Tamara alvorens en tijdens goed uit wat er precies gebeurd. Bekijk de volledige review

Eefje

De aura-reading die ik heb gehad bij Tamara was heel bijzonder. Haar diepgaande inzichten onthulden aspecten waarvan ik me niet bewust was. Dit heeft in de weken daarna doorgespeeld. Het gaf me meer beeld van mezelf. Zelfs een kinderfoto heeft daarna een belangrijke rol gespeeld – wie ik ooit was en nu ben. Heel tof en een prachtig cadeau.

Daarna heb ik ook het coachingsgesprek met Tamara gedaan. Dit overtrof mijn verwachtingen.

Bekijk volledige review.

Jorien Reinderink (43 jaar)

Dierentolk / Energetisch healer

"Ik bewandel mijn eigen unieke pad" 

 Je kiest zelf het onderwerp en Tamara blijft met haar volle aandacht bij jou en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en begeleidt het proces. Binnen 2 minuten voelde ik dat ik heel diep wilde gaan. Omdat we allebei genoeg kennis, ervaring en zelfinzicht hebben en de setting veilig was, kon dat ook. We gingen dus "diep" door het bos. Via allerlei zijwegen, ontdekkingen, gevoelens en inzichten kwamen we uiteindelijk tot een soort conclusie: ik bewandel mijn eigen unieke pad.  Bekijk volledige review.


Brenda (51 jaar)

Tekstschrijver

Ik deed een aurareading bij Tamara. Zij is een warme, competente vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze richtte haar aandacht ruim 1,5 uur volledig op mij en wat ze vertelde was heel herkenbaar en to the point. Ze kwam langs sluimerende wensen en verlangens waar ik mee aan de slag wil. Echt een aanrader! Dank je wel Tamara voor de mooie reading.

Jennifer Tjin Kong Foek (39 jaar)

oud verpleegkundige / fulltime moeder

Ik kan weer meer ruimte innemen voor mezelf. Daar waar de riem strak zat, van mijn buik tot mijn keel, kwam letterlijk meer ruimte. Ik voel mij meer in mijn kracht ipv survival modus en alle ballen hoog te houden. Waar ik eerst weerstand voelde in mezelf, wil ik nu opzoeken en de uitdaging aan gaan. Bekijk volledige review.

Christa (52 jaar)

Samen met Tamara heb ik onderzocht wat mijn passies zijn, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Het was een speurtocht naar waar liggen mijn krachten. Wat waren mijn succesmomenten en hoe heb ik deze behaald. De gesprekken met Tamara hebben mij erg goed gedaan en mijn mindset. Bekijk de volledige review.

Marlies (44 jaar)

Marketeer

"De aurareading bij Tamara was mijn eerste aurareading ooit. Als ik eerlijk ben, stond ik er een beetje afwachtend tegenover en deed ik het ook uit pure nieuwsgierigheid... Maar het bleek heel bijzonder! De reading geeft je inzichten in je eigen kwaliteiten en ook hoe deze door de omgeving gezien wordt. Het is niet zo dat de reading concrete antwoorden voor de toekomst geeft, maar het helpt je te laten inzien én even stil te staan waar je nu staat in het leven. Even pas op de plaats en omarmen wat er nu is en wie je bent, voor je verder je pad bewandelt."