Wil je een persoonlijke en originele cadeaubon geven?

Verras iemand met een Reiki behandeling! Een verrassende behandeling voor lichaam én geest!

Door levensenergie te laten stromen helpt Reiki blokkades weg te nemen en krijgt het zelfherstellende vermogen van het lichaam een boost.

Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Laat iemand een uur ervaren wat Reiki voor hen kan betekenen! Bekijk Reiki voor meer informatie. 


Een aurareading is echt een cadeau! 

Een aurareading geeft helderheid, bevestiging en/of richting en draagt bij de balans en energie weer terug te vinden! Een aurareading duurt 90 minuten. Je hoeft niets te doen, alleen lekker te zitten en te luisteren. Klik hier voor meer informatie over de aurareading in Amsterdam of online. 


Wil je iemand op weg helpen met een coachingsgesprek? 

In een coachingsgesprek heb ik de volledige aandacht voor jou. Ik help je bewust te worden van je denken, voelen en handelen. En bij het vergroten van je bewustzijn wat betreft jouw vraagstuk. Ook begeleid ik in het met een frisse blik leren kijken naar het vraagstuk en de mogelijkheden en boodschappen die daarin voor jou verscholen liggen. Ik volg jou, alles mag er zijn en krijgt de ruimte en aandacht waardoor er na één of enkele sessies al verschil te merken is.

Bekijk coaching in Amsterdam of Broek in Waterland voor meer informatie.

Mijn praktijkruimtes zijn in Broek in Waterland, Amsterdam Noord én online aurareadings of coaching behoren ook tot de mogelijkheden. Bekijk praktische informatie voor de locaties en tarieven.


Wil je een cadeaubon aanvragen of meer informatie? 

Vul hieronder de gegevens in en ik neem contact met je op.

Na het gesprek ontvang je een betalingsverzoek en/of factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt, stuur ik de cadeaubon in een mooie envelop op of indien gewenst digitaal. 

De bon is onbeperkt geldig na datum van uitgifte en alleen inwisselbaar voor een consult.

 

Cadeaubon aanvragen