Praktische informatie

Graag nodig ik je uit voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Je wordt door mij gebeld op het door jou opgegeven telefoonnummer. Op verzoek kan dit uiteraard ook via videobellen. Ik stuur je hiervoor een link naar het door jou opgegeven e-mailadres. Na dit gesprek kijken we of er een wederzijdse klik is en maken we een vervolgafspraak. 

Onderstaande trajecten zijn maatwerk. Samen kunnen we kijken welk traject het beste bij jou past. Als je na een aurareading met jouw inzichten of doelen aan de slag wilt door middel van een coachingtraject, dan maak ik daar graag een passende offerte voor. 

 

Investering in jezelf:

Kennismakingsgesprekgratis 
Coachingsgesprek 
€84,- online
€99,- op locatie


Persoonlijke coachingtraject " Focus" 

((5 sessies, incl. telefonisch & whatsapp contact)

€375,- online
€475,- op locatie

Reikibehandeling (ongeveer 1 uur)

€ 69,- 
Reikibehandeling (ongeveer half uur)€ 45,-
Aurareading 1,5 uur
(incl voor- en nagesprek 2 uur)

€99,- online

€119,- op locatie

Aurareading + een coachingsgesprek€180,- online

€215,- op locatie


Op bovenstaande bedragen is geen btw van toepassing. De btw is verlegd.

Bij een consult in de praktijk kan de betaling ter plekke, via internetbankieren of contant. Bij een consult op afstand (videobellen) is de betaling vooraf via internetbankieren. Indien gewenst ontvang je een factuur van je betaling.  Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Annuleren afspraak

Tot 48 uur van te voren kun je je afspraak kosteloos annuleren of wijzigen. Wanneer je je afspraak vergeet of binnen 48 uur annuleert dan breng ik 50% van de gereserveerde tijd bij je in rekening.
Een afspraak geldt als afgezegd na een bevestiging door Praktijk Focus & Flow.

Vergoedingsmogelijkheden

Tegenwoordig bieden veel werkgevers coaching of ontwikkeltrajecten aan. Vraag bij je werkgever of dit ook voor jou geldt. Krijg jij het coachingstraject door je werkgever vergoed? Dan kunnen we, als dat wenselijk is, onze aanpak en wederzijdse verwachtingen met je werkgever bespreken. Het coachingtraject is uiteraard geheel vertrouwelijk. De inhoud wordt niet met jouw werkgever gedeeld, tenzij je hier specifiek toestemming voor geeft.

Locaties 

Noord Straalt

Noord Straalt, Tt Vasumweg 24 A, Amsterdam Noord (NDSM)

Per auto: Verlaat de A10 (ringweg Amsterdam) bij afslag 18 naar Tuindorp Oostzaan. Vervolg de S118 naar de Klaprozenweg. Ga rechtsaf bij het stoplicht NDSM (ms Van Riemsdijkweg) en direct daarna linksaf de tt Vasumweg op. Na 100 meter zie je nummer 24A aan de linkerkant.

Er is volop parkeerruimte voor de deur, betaald tussen 9:00 en 19:00 uur, op zondag tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,30 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.

Per openbaar vervoer en fiets: met veerpont 903 vanaf Amsterdam Centraal of veerpont 906 vanaf de Pontsteiger Houtmankade naar de NDSM. De pont vanaf de Pontsteiger in West doet er 7 minuten over; die vanaf CS 14 minuten. Loop vanaf de pontsteiger NDSM de ms Van Riemsdijkweg op. Na 350 meter ga je rechtsaf de tt Vasumweg op, in 5 minuten ben je bij Noord Straalt.

Per bus: GVB-lijnen 35 en 36 (halte Atatürk/Klaprozenweg) en Connexion-lijnen 391 en 394 (halte Klaprozenweg). Voor de routeplanner openbaar vervoer: ga naar op www.9292.nl

Noord Straalt vind je op nummer 24A, op de eerste verdieping (traplift aanwezig).

Je kan plaatsnemen in de wachtkamer en wordt opgehaald.

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van Noord Straalt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Ruimte

Gezondheidscentrum De Ruimte, Overlekergouw 1, Broek in Waterland

Per auto:  Voor de routeplanner met de auto: ga naar google maps of waze. Vanaf de A10, neem de afslag s116 richting Volendam. Weg vervolgen naar de Slochterweg/de N247. Sla linksaf naar de Overlekergouw. Gezondheidscentrum de Ruimte is links.

Er is gratis een parkeergelegenheid voor de deur.

Per openbaar vervoer:  Voor de routeplanner openbaar vervoer: ga naar op www.9292.nl

Vanuit Amsterdam: de bus richting Edam-Volendam of Monnickendam/Marken.

Halte Broek in Waterland uitstappen. 

Loop naar het noordoosten op de N247, richting het Burgemeester P.ph. Paulplantsoen. Sla linksaf naar de Overlekergouw.

Vanaf de bushalte is het ongeveer 15 minuten lopen door het pittoreske Broek in Waterland.

Als je voor het gebouw staat is de ingang helemaal rechts. 

De praktijkruimte is op de eerste verdieping, met de trap naar boven. Je kan plaatsnemen in de wachtkamer en wordt opgehaald.