Wat anderen zeggen

Alweer jaren geleden kwam ik bij Tamara omdat ik vastliep op de plek waar ik toen al jaren werkte. Ik wist dat ik een andere baan zocht maar wat precies en hoe ik daar moest komen was voor mij echt een zoektocht. Tamara luisterde zonder oordelen, spiegelde en gaf mij het vertrouwen dat ik diep van binnen eigenlijk heel goed wist wat ik wilde. Tijdens onze gesprekken ontstond er overzicht en rust in mijn lijf en hoofd. Na dit coachtraject begon ik zelfverzekerd aan een studie die me uiteindelijk bracht bij mijn volgende baan, waar ik nog steeds ongelofelijk op mijn plek zit.
- Elisa de Bruijn (32 jaar), Psychosociaal therapeut en medisch maatschappelijk werker
Als onderdeel van de 1-daagse training Intuïtie & hoogsensitiviteit ontving ik een aura reading van Tamara Traupe. Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf. Zonder enige voorkennis deelde Tamara puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen. Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over. Ik ervaarde het alsof Tamara met je meevoelt en heel goed woorden en beelden wist te geven aan mijn innerlijke wereld. Waarbij zij mijn kwaliteiten en complexiteit voor mij zichtbaar maakte. Dat was heel verhelderend en inspirerend. De inzichten die ik meeneem geven mij veel energie om mijn eigen weg verder te bewandelen. Het was een prachtig contact en online werkt heel fijn. Ik gun iedereen zo’n moment voor zichzelf. Hoe mooi is het als je iemand mag ontmoeten die even zo puur met je meevoelt.
Mireille de Wit (50 jaar), trainer

Ik vond de manier waarop het coach traject is verlopen prettig. Ik wist natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent, anders was ik nooit aan het traject begonnen. Maar ook tijdens het traject heb je bewezen dat je een heel innemend, empathisch en vriendelijk persoon bent, die dingen goed weet te benoemen en waarbij ik me veilig voelde om dingen met je te delen.Je kunt heel goed op iemand afstemmen, maar daarin wel objectief en zakelijk blijven en waar nodig “prikjes” uitdelen. Dit zonder over iemands grenzen heen te gaan. Ook de manier en plek van afspreken vond ik prettig, zowel de momenten dat we ergens binnen een gesprek hadden (al vond ik dat ivm mijn tranen soms lastig) (de gesprekken die we al wandelend hadden, heb ik als prettig ervaren (vooral het buiten zijn /wandelen was iets wat ik als prettig ervaren heb. Je bent op die manier pittig met jezelf/probleem bezig, maar bent ook onderdeel van iets groters, wat onbewust ook je aandacht vraagt/krijgt. Aan de metafoor dat mijn tranen smeltijs zijn, heb ik veel gehad. 
-Anita Konings, juridisch administratief medewerker
Ik probeerde van tevoren niet teveel verwachtingen te hebben maar wilde er zo open mogelijk ingaan en dat lukte. Hoe verrassend en bijzonder te ervaren, dat hoewel Tamara mij niet kent, ze mij het gevoel gaf mij als mens in zijn geheel door heden en verleden heen “echt” te zien en te kennen. Dit komt ook door haar als persoon. Ze komt heel rustig, aandachtig en zorgvuldig over en gaf daarmee meteen vertrouwen. Naast haar open, prettige houding straalt ze ook bekwaamheid uit.

Het was een goede opbouw. Heel fijn dat ze eerst vertelde wat ik kon verwachten. Ook in de mailwisseling hiervoor kreeg ik trouwens al een goed gevoel door haar manier van reageren/communiceren. Ik denk dat met name haar aandacht, zorgvuldigheid en rust me een gevoel gaven “het komt wel goed!”

De reading zelf gaf veel herkenning en dan met name over mijn hele leven heen, wat soms even schakelen was door de tijd heen. Het geeft ook op meerdere vlakken een bevestiging en van ga zo maar lekker door.

Ik wil Tamara nogmaals bedanken! Het voelt echt als een cadeau wat ik heb mogen ontvangen! 
- Wilma de Bie (62 jaar)

Tamara heeft de gave om je direct bij de eerste kennismaking op je gemak te laten voelen. De heldere e-mails vooraf met instructies en werkwijze maken dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Nooit eerder heb ik mijn aura laten analyseren door iemand en ik stond dan ook open voor het gesprek en de bevindingen. Tijdens de lezing wordt helder verteld welke beelden opkomen in haar hoofd en weet ze dit duidelijk te verwoorden.

Tijdens mijn reading ervoer Tamara een heel intens gevoel van liefde (samenhangend met de relatie tussen mij, mijn moeder en mijn zoon). Het was ontzettend fijn te merken dat zij hierbij haar emoties volgde en zij een traan liet gaan. Dit vind ik een kracht.

Na de aurareading denk ik met regelmaat terug aan hetgeen gezegd en gezien is. Hoewel de informatie voor mij geen verrassingen gaf, heeft het mij wel aan het denken gezet. Waar ik deze eigenschappen eerder doorgaans voor kennisgeving aannam heeft deze sessie gezorgd dat ik bewuster gebruik maak van deze eigenschappen en er actiever mee bezig ben en aan werk. Dank hiervoor.
- Nikkie Wester (32 jaar), textielontwerper


Tamara is een heel fijn persoon in de omgang, heel toegankelijk en vriendelijk. Ik voelde mij gedurende de gehele reading erg op mijn gemak. Ook legde Tamara alvorens en tijdens goed uit wat er precies gebeurd. Daarbij koppelde ze ook vaak terug naar mij of alles duidelijk was en of ik geen vragen had. Ik heb nog nooit eerder een reading gehad, maar vond het een fijne en geslaagde ervaring.
- Dominique Schonhage (29 jaar), ondernemer (eigenaar van Metdo)

Tamara is een getalenteerde coach die snel de diepte ingaat en met een concrete aanpak komt waarmee je samen aan de gang gaat. Heel belangrijk is dat ze dat in harmonie doet en bovendien is ze heel prettig in de samenwerking. Voor mij is het belangrijkste geweest dat ik de impact van mijn eigen gedrag hebben leren inzien en dat ik door andere vormen van communicatie en meer luisteren daarin positief ben veranderd. Tamara is een top coach die ik aan iedereen kan aanbevelen die met zichzelf aan de slag wil gaan. Je verdient haar!
- Merel de Vries (32 jaar), PR-medewerkerSamen met Tamara heb ik onderzocht wat mijn passies zijn, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Het was een speurtocht naar waar liggen mijn krachten. Wat waren mijn succesmomenten en hoe heb ik deze behaald. De gesprekken met Tamara hebben mij erg goed gedaan en mijn mindset. Ook het NLP heeft mij geleerd om gefocust te blijven op het positieve om mijn doelen te behalen. Het Uiteindelijk is het mij gelukt om zelf een tijdelijke baan te vinden aan het einde van het traject.
- Christa (52 jaar)

De Aura Reading door Tamara was een hele bijzonder ervaring. Ze legde feilloos uit hoe de zaken ervoor stonden en staan. Ook zaken die ik al in werking had gezet kwamen naar voren. 
Ik vond het een hele bijzonder ervaring en kan het zeer aanraden.
- Patricia (50 jaar), ondernemer

De ontvangst bij Tamara was warm en ontspannend, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De reading die ik van Tamara heb mogen ontvangen, was nagenoeg op alle punten ‘spot-on’. Ik herkende mij in wat zij aangaf bij de diverse topics die voorbij kwamen in de reading. En fijn daarbij was hoe goed Tamara de vertaling maakte van wat ze zag en voelde, naar voor mij herkenbare aandachtspunten.
Wat ik ook als heel fijn heb ervaren is haar zachtheid en empathie in hoe zij de informatie brengt. Ze spreekt als het ware mijn taal, zowel verbaal als non-verbaal.
Aan het einde van de reading, gaf zij mij nog de ruimte voor eventuele andere punten om naar te kijken of het stellen van vragen over hetgeen in de reading voorbij kwam. Op het punt waarin ik mijzelf namelijk nog wat minder bewust herkende/bewust was, heeft zij nog wat verder ‘gekeken’ of zij mij daarover nog wat meer informatie kon geven. Tamara is heel warm, open en toegankelijk zonder te oordelen, dat maakt dat ik heerlijk mezelf kon zijn tijdens de sessie.
Dank je wel Tamara voor deze mooie ervaring.
- Vrouw (50 jaar), officemanager