Ervaringen van cliënten.


De aura-reading die ik heb gehad bij Tamara was heel bijzonder. Haar diepgaande inzichten onthulden aspecten waarvan ik me niet bewust was. Dit heeft in de weken daarna doorgespeeld. Het gaf me meer beeld van mezelf. Zelfs een kinderfoto heeft daarna een belangrijke rol gespeeld – wie ik ooit was en nu ben. Heel tof en een prachtig cadeau. Daarna heb ik ook het coachingsgesprek met Tamara gedaan. Dit overtrof mijn verwachtingen. Haar empathie en begrip creëerden een veilige ruimte waarin ik me volledig open kon stellen. Het was verhelderend en leidde tot een dieper begrip van mezelf en mijn doelen. Maar ook mijn knelpunten. Omdat de ervaringen zo fijn waren, wilde ik ook graag de reiki-behandeling. Ooit wel eens eerder gedaan, dus ik wist wat het was. Het was een bijzondere en intense ervaring bij Tamara. Het heeft veel met me gedaan en ik denk ook dat het nodig was. Laat ik het zo zeggen: sinds ik bij Tamara ben geweest is er best wat gebeurd. In positieve zin. Dat is fijn, dat geeft vertrouwen en is heerlijk om mee verder te gaan. In alle aspecten van haar werk straalt Tamara een oprechte zorgzaamheid uit. Haar aanwezigheid en energie zijn verheffend. Ze schept een sfeer van vertrouwen en warmte, waardoor elke sessie een bijzondere ervaring wordt. Ik ben dankbaar voor de transformerende reis die ik met haar heb mogen beleven. 
-Eefje

Na jarenlang met een fijne coach te hebben samengewerkt, voelde ik dat het tijd was voor een verandering, iemand anders die met mij meekijkt en begeleiding biedt. Ik wist nog niet wie of waar precies (ik woon zelf op Curaçao). Op een dag kreeg ik het idee: waarom geen coaching op afstand met Tamara proberen (nu zij in Nederland woont/werkt)? Ik ken Tamara namelijk als iemand die goed kan luisteren en die bovendien veel ervaring heeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een lange geschiedenis heeft in het bedrijfsleven. De coaching sessies waren tot nu voor mij zeer waardevol. Vanwege mijn positieve ervaring met coaching heb ik me ook opengesteld voor een reikibehandeling door Tamara. Dat was best spannend, omdat ik het nog nooit eerder had gedaan. De gedetailleerde informatie die vooraf werd verstrekt en de rustige begeleiding tijdens het reikiproces waren bijzonder prettig. Tamara creëert een veilige omgeving waardoor je kunt ontspannen, wat helpt tijdens de behandeling. De resultaten werden al snel merkbaar, waaronder vermindering van lichamelijke klachten. Dit is voor mij de reden dat ik inmiddels meerdere behandelingen heb gehad en hiermee doorga (zowel in persoon als op afstand).
- vrouw, advocaat 

Ik had geen idee wat het inhield. Ik dacht dat ze gewoon ging kijken naar de kleuren om me heen ofzo, dus toen ze zei dat ze bij mijn voeten zou beginnen was ik verbaasd, die kon ze toch niet zien door het scherm? Moest ik dan mijn voeten optillen of wat? Maar nee, ze checkt ‘gewoon’ in door in te voelen op ieder chakra.
En wow, ik vond het mindblowing. Het is zo PRECIES in lijn met alles wat ik hiervoor al gedaan heb en zo PRECIES in lijn met wat er speelt in dit moment, dat het echt zo’n bijzondere bevestiging was, zo’n aanmoediging, zo’n warm bad van vertrouwen.
Echt absurd hoe ik ALLES wat Tamara zei en zag als beelden, kon plaatsen in waar ik nu sta en waar ik graag naar toe wil. De aura reading gaf me helderheid, vertrouwen en aanmoediging, dus dank je wel daarvoor Tamara!
-Saskia Toonen (35 jaar), schrijfster (www.dit-dus.nl)

Ik vond de manier waarop het coach traject is verlopen prettig. Ik wist natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent, anders was ik nooit aan het traject begonnen. Maar ook tijdens het traject heb je bewezen dat je een heel innemend, empathisch en vriendelijk persoon bent, die dingen goed weet te benoemen en waarbij ik me veilig voelde om dingen met je te delen. Je kunt heel goed op iemand afstemmen, maar daarin wel objectief en zakelijk blijven en waar nodig “prikjes” uitdelen. Dit zonder over iemands grenzen heen te gaan. Ook de manier en plek van afspreken vond ik prettig, zowel de momenten dat we ergens binnen een gesprek hadden (al vond ik dat ivm mijn tranen soms lastig) (de gesprekken die we al wandelend hadden, heb ik als prettig ervaren (vooral het buiten zijn /wandelen was iets wat ik als prettig ervaren heb. Je bent op die manier pittig met jezelf/probleem bezig, maar bent ook onderdeel van iets groters, wat onbewust ook je aandacht vraagt/krijgt. Aan de metafoor dat mijn tranen smeltijs zijn, heb ik veel gehad.
- Anita Konings, juridisch administratief medewerker

Ik probeerde van tevoren niet teveel verwachtingen te hebben maar wilde er zo open mogelijk ingaan en dat lukte. Hoe verrassend en bijzonder te ervaren, dat hoewel Tamara mij niet kent, ze mij het gevoel gaf mij als mens in zijn geheel door heden en verleden heen “echt” te zien en te kennen. Dit komt ook door haar als persoon. Ze komt heel rustig, aandachtig en zorgvuldig over en gaf daarmee meteen vertrouwen. Naast haar open, prettige houding straalt ze ook bekwaamheid uit.
Het was een goede opbouw. Heel fijn dat ze eerst vertelde wat ik kon verwachten. Ook in de mailwisseling hiervoor kreeg ik trouwens al een goed gevoel door haar manier van reageren/communiceren. Ik denk dat met name haar aandacht, zorgvuldigheid en rust me een gevoel gaven “het komt wel goed!”
De reading zelf gaf veel herkenning en dan met name over mijn hele leven heen, wat soms even schakelen was door de tijd heen. Het geeft ook op meerdere vlakken een bevestiging en van ga zo maar lekker door.
Ik wil Tamara nogmaals bedanken! Het voelt echt als een cadeau wat ik heb mogen ontvangen!
- Wilma de Bie (62 jaar)

Tamara heeft de gave om je direct bij de eerste kennismaking op je gemak te laten voelen. De heldere e-mails vooraf met instructies en werkwijze maken dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.
Nooit eerder heb ik mijn aura laten analyseren door iemand en ik stond dan ook open voor het gesprek en de bevindingen. Tijdens de lezing wordt helder verteld welke beelden opkomen in haar hoofd en weet ze dit duidelijk te verwoorden.
Tijdens mijn reading ervoer Tamara een heel intens gevoel van liefde (samenhangend met de relatie tussen mij, mijn moeder en mijn zoon). Het was ontzettend fijn te merken dat zij hierbij haar emoties volgde en zij een traan liet gaan. Dit vind ik een kracht.
Na de aurareading denk ik met regelmaat terug aan hetgeen gezegd en gezien is. Hoewel de informatie voor mij geen verrassingen gaf, heeft het mij wel aan het denken gezet. Waar ik deze eigenschappen eerder doorgaans voor kennisgeving aannam heeft deze sessie gezorgd dat ik bewuster gebruik maak van deze eigenschappen en er actiever mee bezig ben en aan werk. Dank hiervoor.
- Nikkie Wester (32 jaar), textielontwerper

Tamara is een getalenteerde coach die snel de diepte ingaat en met een concrete aanpak komt waarmee je samen aan de gang gaat. Heel belangrijk is dat ze dat in harmonie doet en bovendien is ze heel prettig in de samenwerking. Voor mij is het belangrijkste geweest dat ik de impact van mijn eigen gedrag hebben leren inzien en dat ik door andere vormen van communicatie en meer luisteren daarin positief ben veranderd. Tamara is een top coach die ik aan iedereen kan aanbevelen die met zichzelf aan de slag wil gaan. Je verdient haar!
Merel de Vries (32 jaar), PR-medewerker

Als onderdeel van de 1-daagse training Intuïtie & hoogsensitiviteit ontving ik een aura reading van Tamara Traupe. Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf. Zonder enige voorkennis deelde Tamara puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen. Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over. Ik ervaarde het alsof Tamara met je meevoelt en heel goed woorden en beelden wist te geven aan mijn innerlijke wereld. Waarbij zij mijn kwaliteiten en complexiteit voor mij zichtbaar maakte. Dat was heel verhelderend en inspirerend. De inzichten die ik meeneem geven mij veel energie om mijn eigen weg verder te bewandelen. Het was een prachtig contact en online werkt heel fijn. Ik gun iedereen zo’n moment voor zichzelf. Hoe mooi is het als je iemand mag ontmoeten die even zo puur met je meevoelt.
- Mireille de Wit (50 jaar), trainer


De Aura Reading door Tamara was een hele bijzondere ervaring. Ze legde feilloos uit hoe de zaken ervoor stonden en staan. Ook zaken die ik al in werking had gezet kwamen naar voren. Ik vond het een hele bijzonder ervaring en kan het zeer aanraden.
- Patricia (50 jaar), ondernemer

De ontvangst bij Tamara was warm en ontspannend, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De reading die ik van Tamara heb mogen ontvangen, was nagenoeg op alle punten ‘spot-on’. Ik herkende mij in wat zij aangaf bij de diverse topics die voorbij kwamen in de reading. En fijn daarbij was hoe goed Tamara de vertaling maakte van wat ze zag en voelde, naar voor mij herkenbare aandachtspunten.
Wat ik ook als heel fijn heb ervaren is haar zachtheid en empathie in hoe zij de informatie brengt. Ze spreekt als het ware mijn taal, zowel verbaal als non-verbaal.
Aan het einde van de reading, gaf zij mij nog de ruimte voor eventuele andere punten om naar te kijken of het stellen van vragen over hetgeen in de reading voorbij kwam. Op het punt waarin ik mijzelf namelijk nog wat minder bewust herkende/bewust was, heeft zij nog wat verder ‘gekeken’ of zij mij daarover nog wat meer informatie kon geven. Tamara is heel warm, open en toegankelijk zonder te oordelen, dat maakt dat ik heerlijk mezelf kon zijn tijdens de sessie. Dank je wel Tamara voor deze mooie ervaring.
- Vrouw (50 jaar), officemanager

Tijdens een cursus mediumschap heb ik deze mooie (van binnen en buiten) en bijzondere dame ontmoet, Tamara Traupe. We hadden een klik en al pratende bleken we heel veel overeenkomsten te hebben in ons leven. Ze kwam met het mooie idee om een ruil te doen. Ik zou een reading met haar hond Amy doen en zij zou dan een aurareading voor mij doen. Zo gezegd zo gedaan! Ik ging naar haar toe voor een sessie. En zoals dat vaak gaat met 2 intuïtief getrainde mensen, besloten/voelden we ter plekke wat we gingen doen.Het werd een sessie wat Tamara "struinen in het bos" noemt. Het is een gespreksmethode Method of Levels. Je gaat hierbij op zoek naar conflicten in je controlesysteem of beperkende overtuigingen, die je ergens onbewust (nog) hebt. Je kiest zelf het onderwerp en Tamara blijft met haar volle aandacht bij jou en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en begeleidt het proces. Binnen 2 minuten voelde ik dat ik heel diep wilde gaan. Omdat we allebei genoeg kennis, ervaring en zelfinzicht hebben en de setting veilig was, kon dat ook. We gingen dus "diep" door het bos. Via allerlei zijwegen, ontdekkingen, gevoelens en inzichten kwamen we uiteindelijk tot een soort conclusie: ik bewandel mijn eigen unieke pad.Dat deed ik al maar na deze sessie met meer overtuiging. Meer vrij van angsten voor oordelen en afwijzing. Met meer vreugde en plezier. En heel belangrijk: met meer inzicht. Dank je wel Tamara voor deze mooie ruil. Voor de manier waarop je de sessie begeleidde en mij een veilig gevoel gaf waarbij alles gezegd kon worden en ik alles mocht laten zien. Wat een mooi kado!                                                               
- Jorien Reinderink (43 jaar), Dierentolk/energetisch healer. 

Alweer jaren geleden kwam ik bij Tamara omdat ik vastliep op de plek waar ik toen al jaren werkte. Ik wist dat ik een andere baan zocht maar wat precies en hoe ik daar moest komen was voor mij echt een zoektocht. Tamara luisterde zonder oordelen, spiegelde en gaf mij het vertrouwen dat ik diep van binnen eigenlijk heel goed wist wat ik wilde. Tijdens onze gesprekken ontstond eroverzicht en rust in mijn lijf en hoofd. Na dit coachtraject begon ik zelfverzekerd aan een studie die me uiteindelijk bracht bij mijn volgende baan, waar ik nog steeds ongelofelijk op mijn plek zit.-
Elisa de Bruijn (32 jaar), Psychosociaal therapeut en medisch maatschappelijk werker


Ik ging naar het gesprek met gezonde spanning, ik wist niet wat ik kon verwachten. Bij binnenkomst werd ik gelijk gerust gesteld, van kop koffie en water tot zitplek en prettige omgevingstemperatuur. Na uitleg van Tamara was ik praktisch continu aan het woord. Wat ik niet gewend ben (diverse therapieën gehad waaronder EMDR en schematherapie). Tamara wist op de juiste momenten te spiegelen en door te gaan op mijn gevoel waar ik blokkeerde of erover heen aan het praten was. Waardoor ik zelf kon ontdekken waar de wortel van mijn verdriet, ongerustheid zat. Ik kan weer meer ruimte innemen voor mezelf. Daar waar de riem strak zat, van mijn buik tot mijn keel, kwam letterlijk meer ruimte. Ik voel mij meer in mijn kracht i.p.v. survival modus en alle ballen hoog te houden. Waar ik eerst weerstand voelde in mezelf, wil ik nu opzoeken en de uitdaging aan gaan. Dit alles zonder dat ik in een richting werd gestuurd of werd beïnvloed door de mening van een ander. Ik kon niet schuilen achter mijn humor of afleiden door een ander onderwerp aan te kaarten. Het was een heel bijzonder, aangenaam, inzichtelijk gesprek. Ik was wel moe en wilde eerst paar dagen wachten om het te laten bezinken, maar ik heb genoeg gewacht. Ik neem meteen de tijd voor mezelf om te starten met een onderdeel om meer rust en inzicht te creëren. Gun jezelf dit cadeau of een ander. Het is echt een ervaring. Kom weer in je kracht.
- Jennifer Tjin Kong Foek (39 jaar), oud-verpleegkundige, full time moeder

"De aurareading bij Tamara was mijn eerste aurareading ooit. Als ik eerlijk ben, stond ik er een beetje afwachtend tegenover en deed ik het ook uit pure nieuwsgierigheid... Maar het bleek heel bijzonder! De reading geeft je inzichten in je eigen kwaliteiten en ook hoe deze door de omgeving gezien wordt. Het is niet zo dat de reading concrete antwoorden voor de toekomst geeft, maar het helpt je te laten inzien én even stil te staan waar je nu staat in het leven. Even pas op de plaats en omarmen wat er nu is en wie je bent, voor je verder je pad bewandelt."
-Marlies (44 jaar), Marketeer 

Ik deed een aurareading bij Tamara. Zij is een warme, competente vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze richtte haar aandacht ruim 1,5 uur volledig op mij en wat ze vertelde was heel herkenbaar en to the point. Ze kwam langs sluimerende wensen en verlangens waar ik mee aan de slag wil. Echt een aanrader! Dank je wel Tamara voor de mooie reading.
-Brenda (51 jaar), tekstschrijver

Samen met Tamara heb ik onderzocht wat mijn passies zijn, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Het was een speurtocht naar waar liggen mijn krachten. Wat waren mijn succesmomenten en hoe heb ik deze behaald. De gesprekken met Tamara hebben mij erg goed gedaan en mijn mindset. Ook het NLP heeft mij geleerd om gefocust te blijven op het positieve om mijn doelen te behalen. Het is mij gelukt om een tijdelijke baan te vinden aan het einde van het traject.
- Christa (52 jaar)

Tamara is een heel fijn persoon in de omgang, heel toegankelijk en vriendelijk. Ik voelde mij gedurende de gehele reading erg op mijn gemak. Ook legde Tamara alvorens en tijdens goed uit wat er precies gebeurd. Daarbij koppelde ze ook vaak terug naar mij of alles duidelijk was en of ik geen vragen had. Ik heb nog nooit eerder een reading gehad, maar vond het een fijne en geslaagde ervaring.
- Dominique Schonhage (29 jaar), ondernemer (eigenaar van Metdo)