Iedere mens is uniek en bewandelt zijn unieke pad.

Gediplomeerd Coach en ervaren Aurareader Tamara Traupe

Mijn naam is Tamara Traupe, gediplomeerde Coach, Aurareader en Reikipractitioner. 

Mijn missie is om vrouwen in contact te brengen met hun innerlijke kracht waardoor ze met plezier en vertrouwen hun leven kunnen leiden.

Al van jongs af aan ben ik leergierig en geïntresseerd in mensen en voerde ik al mooie aandachtige gesprekken die niet alleen leidde tot verbinding en verdieping maar ook tot een positieve energie. 

Ik hou van mensen en ik heb daarom bewust voor werk gekozen waarin de verbinding met mensen een belangrijk onderdeel is. Ik heb met plezier gewerkt in de HR (Human Resources), de dienstverlening (zoals Slachtofferhulp) en de zorg. Zowel coördinerend als in een leidinggevende rol. Deze ervaring en mijn eigenschappen komen zeer goed van pas in mijn werk als Body & Mind Coach, Aurareader en Reiki Therapeut.


Mijn journey naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling

Een heftig auto-ongeluk, begin twintig, heeft mij bewust gemaakt van de waarde van mijn reis en doel in het leven. Dit heeft mijn focus en bewustZijn op persoonlijke groei en zelfontwikkeling, die daar onlosmakelijk aan verbonden zijn, enorm vergroot en versneld. In een traject waar ik hart (niet met een d maar met een t) moest werken aan mijn herstel, heb ik o.a. mijn kwaliteit van Hoogsensitiviteit oftewel HSP ontdekt. Er vielen daarin veel puzzelstukjes op zijn plek voor mij. Zowel door mijn persoonlijke groei en ontwikkeling als het leren omgaan en inzetten van mijn hoogsensitiviteit, kan ik anderen goed aanvoelen, begrijpen en begeleiden bij het zetten van stappen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe ga ik te werk?

Met een open mind en open hart ga ik te werk. Ik geloof in de kracht, kwaliteiten en de talenten van de mens. 

Ik pas diverse, actuele effectieve technieken, methodes en oefeningen toe om jou bewust te maken zodat je deze kan toepassen in je verdere leven. Daarbij put ik uit mijn werkervaring, opleidingen, intuïtie en hoogsensitiviteit. En maak ik gebruik van mijn sterke punten: levenservaring, sensitiviteit, doortastendheid, doorzettingsvermogen, positieve energie, betrokkenheid en voelsprieten waarmee ik snel signalen op pik

Jouw drijfveren en blokkades staan centraal en daar speel ik graag op in. Samen gaan we naar de kern van de zaken om ze effectief aan te pakken. 

Ik help jou om oude patronen te doorbreken en bewust te worden van jouw denken, voelen en handelen. 

Lees hier hoe anderen mij hebben ervaren. 

Alle kracht die ik nodig heb, bezit ik zelf!

Up-to-date blijven

Om mijn kennis te verdiepen, te verbreden en up-to-date te blijven ben ik lid van:

En ik volg frequent scholing en coaching om mijn palet te verdiepen én verbreden. Ik ben opgeleid in o.a. Coaching, Gesprekspartner zijn (gebaseerd op de Perceptual Control Theory (PCT), de Method of Levels gespreksmethode en de aanvullingen van Ger Schurink), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) waaronder familieopstellingen en tijdlijnen, communicatie en gespreksvaardigheden, Intuïtie-ontwikkeling, Aurareaden, Reiki, Intuïtie & mediumschap, Hoogsensitiviteit, Mindfulness en Zachter werken.

Met liefde en plezier werk ik samen met jou aan een duurzame ontwikkeling waarbij je in je kracht gaat staan.

Klik hier om te lezen wat anderen over mij zeggen. 

Wil je inspiratie, informatie en op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Volg mij op sociale media, Instagram en Facebook.

Interesse? Vragen? Wil je kennis met mij maken? Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend  gesprek.

Plan een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek