Dare to live the life you've always wanted

Gediplomeerd Coach en ervaren Aurareader Tamara Traupe

Welkom! Mijn naam is Tamara Traupe, gediplomeerd Coach en ervaren Aurareader, intuïtiepractitioner en NLP Practitioner.

Mijn missie is om vanuit rust, vertrouwen en bevlogenheid vrouwen weer in contact te brengen met hun innerlijke kracht waardoor ze met plezier en vertrouwen hun leven kunnen leiden.

Al van jongs af aan ben ik leergierig en geïntresseerd in mensen en voerde ik al mooie aandachtige gesprekken die niet alleen leidde tot verbinding en verdieping maar ook tot een positieve energie. 

Ik hou van mensen en ik heb daarom bewust voor werk gekozen waarin de verbinding met mensen een belangrijk onderdeel is. Ik heb met plezier gewerkt in de HR (Human Resources), de dienstverlening (zoals Slachtofferhulp) en de ouderenzorg. Zowel coördinerend als in een leidinggevende rol. Deze ervaring en mijn eigenschappen komen zeer goed van pas in mijn werk als Body & Mind Coach en Aurareader.

Mijn journey naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling

Een heftig auto-ongeluk, begin twintig, heeft mij bewust gemaakt van de waarde van mijn reis en doel in het leven. Dit heeft mijn focus en bewustZijn op persoonlijke groei en zelfontwikkeling, die daar onlosmakelijk aan verbonden zijn, enorm vergroot en versneld. In een traject waar ik hart (niet met een d maar met een t) moest werken aan mijn herstel, heb ik o.a. mijn kwaliteit van Hoogsensitiviteit oftewel HSP ontdekt. Er vielen daarin veel puzzelstukjes op zijn plek voor mij. Zowel door mijn persoonlijke groei en ontwikkeling als het leren omgaan en inzetten van mijn hoogsensitiviteit, kan ik anderen goed aanvoelen, begrijpen en begeleiden bij het zetten van stappen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe ga ik te werk?

Met een open mind en open hart ga ik te werk. Ik geloof in de kracht, kwaliteiten en de talenten van de mens. Ik pas diverse, actuele effectieve technieken, methodes en oefeningen toe om mijn cliënten bewust te maken zodat zij deze kunnen toepassen in hun verdere leven. Daarbij put ik uit mijn werkervaring, opleidingen, intuïtie en hoogsensitiviteit. En maak ik gebruik van mijn sterke punten: levenservaring, sensitiviteit, doortastendheid, doorzettingsvermogen, positieve energie, betrokkenheid en voelsprieten waarmee ik snel signalen op pik

Jouw drijfveren en blokkades staan centraal en daar speel ik graag op in. Samen gaan we naar de kern van de zaken om ze effectief aan te pakken. Vervolgens kunnen we concrete stappen zetten om jouw doel te bereiken!

Ik help jou om oude patronen te doorbreken, keuzes te durven maken en bewust te worden van je eventueel beperkende overtuigingen en deze te veranderen.

Alle kracht die ik nodig heb, bezit ik zelf!

Up-to-date blijven

Om mijn kennis te verdiepen, te verbreden en up-to-date te blijven ben ik lid van:

Ik heb een coach om mij persoonlijk en zakelijk te blijven ontwikkelen. En ik volg frequent scholing om mijn palet te verbreden. Ik heb intensieve scholing gevolgd in o.a. Intuïtie ontwikkeling, Hoogsensitiviteit, Neuro linguistisch programmeren (NLP) waaronder familieopstellingen en tijdlijnen, mindfulness, communicatietraining en zachter werken. Bekijk opleidingen.

Met liefde en plezier werk ik samen met jou aan een duurzame ontwikkeling waarbij je in je kracht gaat staan.

Klik hier om te lezen wat anderen over mij zeggen. 

Lijkt het je leuk om mij op sociale media te volgen voor inspiratie en informatie? Klik hier voor Instagram en Facebook

Interesse? Vragen? Wil je kennis met mij maken. Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gratis gesprek.

Plan een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek