Wil jij de regie over je leven?

Hoe zou het zijn om in je dagelijks leven innerlijke rust, energie, plezier, ontspanning en vertrouwen te ervaren en te integreren? Dat zou toch heerlijk zijn!

Heb jij weleens last van:

 • stress
 • angst (aanvallen) 
 • onrust
 • negatieve gedachten
 • piekeren
 • het gevoel van zoveel moeten
 • een onbestemd gevoel
 • verwachtingen
 • tig ballen in de lucht houden
 • (soms) niet meer happy of overprikkeld zijn?

En je niet weet waar je moet beginnen of welke keuzes de juiste zijn voor jou?

Ik bied jou de begeleiding om weer evenwichtig in je kracht te staan om met meer vertrouwen en rust jouw leven te leiden.

Vanuit veiligheid, rust en vertrouwen gaan wij samen aan de slag. En ik help jou bewuster te worden van je denken, voelen en handelen met als doel het beste uit jezelf te halen.


Wil jij:

 • meer zelfvertrouwen?
 • je energieker voelen?
 • Innerlijke rust?
 • beter met je hoogsensitiviteit leren omgaan?
 • een betere balans in werk en privé?
 • hulp bij het maken van de voor jou beste keuzes op het gebied van werk, prive of studie?
 • meer voelen en minder nadenken?
 • ruimte in je hoofd?


Jij bent de regisseur van je leven en samen kunnen we de focus op de regie weer terugvinden! 

Zet de eerste stap en neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja, ik zet de eerste stap!


Hoe help ik jou!  

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij je persoonlijke situatie, jouw doelen, onze wederzijdse verwachtingen en uiteraard de coachvraag die hierbij hoort. We bekijken waar je behoefte aan hebt en wat daarvoor nodig is. Bij een wederzijdse klik, maken we een vervolgafspraak.

Als coach zorg ik ervoor dat je het vertrouwen en de veiligheid voelt om op verkenning te gaan naar wat zich wil laten zien.

Ik stel je vragen en spiegel jou om je aandacht steeds te focussen op het onderwerp en wat er mee samenhangt. Alles wat relevant is, krijgt op deze manier de ruimte die nodig is. Je wordt je bewuster van wat er allemaal speelt.

Dit maakt dat je een ander perspectief erop kan krijgen; je gaat je problemen vanuit een hoger (helikopterview) en/of lager niveau voelen, zien en begrijpen, vandaar de levels. Je krijgt inzichten, ontdekt de kern waar het om draait en puzzelstukjes vallen op hun plek! 

Met deze inzichten wordt het mogelijk te zien hoe je het zelfstandig verder aan kunt pakken.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Hoe werk ik? 

Ik werk met een gesprekmethodiek “Gesprekspartner zijn” die gebaseerd is op de Method of Levels (MOL) & de Perceptual Control Theory (PCT). Het is een transdiagnostische gespreksvorm die stelt dat mensen zelf de kennis in huis hebben voor het oplossen van hun psychische problemen. Deze methode is zeer cliëntgericht met als basis gelijkwaardigheid waarbij ik meer volgend dan sturend werk.

Deze gespreksmethodiek onderscheidt zich van andere therapieën en een coachgesprek loopt misschien anders dan je verwacht of gewend bent. Jij bepaalt het onderwerp, krijgt volledig de ruimte en ik begeleid jou je aandacht te houden bij alle kanten van het probleem zodat er meer emotioneel inzicht en verwerking komt.

Je kan met elk thema bij mij terecht. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt afspreken.

Na één of enkele sessies merk je al verschil.

Hiernaast beschik ik over diverse, actuele en effectieve oefeningen, technieken en methodieken waarmee ik jou kan begeleiden in de bewustwording van en het verkrijgen van inzichten in jouw innerlijke processen en daarmee samenhangende gedragspatronen. Op die manier bereik je, vanuit een staat van rust en (zelf) vertrouwen, impactvolle resultaten.

 De coaching kan online, op locatie in Broek in Waterland of (binnenkort) in Monnickendam plaatsvinden. 

Bekijk Praktische Informatie voor de investering in jezelf en lees de reviews hoe anderen mij en de begeleiding hebben ervaren. 


Dé stap naar meer geluk, rust, energie en kracht! 

Combineer het coachingstraject met een Reiki Behandeling of Aurareading

Ik bied je de mogelijkheid om de coaching te combineren met een Reiki behandeling of aurareading. De Reiki behandeling helpt jou bij vermindering- en het versnellen van de genezing van fysieke en mentale klachten, bij het ervaren van meer ontspanning en ter ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over Reiki. 

Een reading is een zeer doeltreffende aanvulling om antwoorden op persoonlijke vragen van binnenuit te krijgen. Het is een effectieve intuïtieve methode waardoor je meer energie, bevestiging, inzichten, vertrouwen, motivatie en duidelijkheid op je pad kunt ervaren. Meer informatie over een aurareading bij Praktijk Focus & Flow.

Gun jezelf een coach en zet nu de stap naar meer geluk, energie en plezier in je leven!

Ja, ik wil meer geluk, energie en plezier!

Reviews

Saskia Toonen (35 jaar)

Schrijfster (www.dit-dus.nl)

ik had geen idee wat het inhield, ik dacht dat ze gewoon ging kijken naar de kleuren om me heen ofzo, dus toen ze zei dat ze bij mijn voeten zou beginnen was ik verbaasd, die kon ze toch niet zien door het scherm? Moest ik dan mijn voeten optillen of wat? Maar nee, ze checkt ‘gewoon’ in door in te voelen op ieder chakra.

En wow, ik vond het mindblowing. Bekijk de volledige review.

Mireille de Wit (50 jaar)

Trainer

Als onderdeel van de 1-daagse training Intuïtie & hoogsensitiviteit ontving ik een aura reading van Tamara Traupe. Dit was nieuw voor mij en bleek echt een bijzonder mooi cadeau voor mezelf. Zonder enige voorkennis deelde Tamara puur wat zij bij mij waarnam, zonder invulling, zonder oplossingen. Dit was voor mij zo herkenbaar en spot on, daar was ik echt verbaasd over. Bekijk volledige review.

Merel de Vries (32 jaar)

PR- medewerker

-Een positieve verandering- 

Tamara is een getalenteerde coach die snel de diepte ingaat en met een concrete aanpak komt waarmee je samen aan de gang gaat. Heel belangrijk is dat ze dat in harmonie doet en bovendien is ze heel prettig in de samenwerking. 

Bekijk de volledige review

Wilma de Bie (62 jaar)

Ik probeerde van tevoren niet teveel verwachtingen te hebben maar wilde er zo open mogelijk ingaan en dat lukte… Hoe verrassend en bijzonder te ervaren, dat hoewel Tamara mij niet kent, ze mij het gevoel gaf mij als mens in zijn geheel door heden en verleden heen “echt” te zien en te kennen. Bekijk de volledige review.

Vrouw (50 jaar)

Officemanager

De ontvangst bij Tamara was warm en ontspannend, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. De reading die ik van Tamara heb mogen ontvangen, was nagenoeg op alle punten ‘spot-on’. Ik herkende mij in wat zij aangaf bij de diverse topics die voorbij kwamen in de reading. 

Bekijk de volledige review

Anita Konings

Juridisch administratief medewerker

Ik vond de manier waarop het coach traject is verlopen prettig. Ik wist natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent, anders was ik nooit aan het traject begonnen. Maar ook tijdens het traject heb je bewezen dat je een heel innemend, empathisch en vriendelijk persoon bent. Bekijk de volledige review.

Nikkie Wester (32 jaar)

Textielontwerper

Tamara heeft de gave om je direct bij de eerste kennismaking op je gemak te laten voelen. De heldere e-mails vooraf met instructies en werkwijze maken dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.  Bekijk de volledige review.

Angela van den Brink (36 jaar)

Epoxy Artist

- Een ervaring rijker! -

Door de aura Reading van Tamara ben ik me meer bewust van bepaalde situaties in mijn leven waar ik behoefte aan heb, waardoor het mij nieuwe kracht, energie en inzicht geeft om hiermee aan de slag te gaan.

Bekijk de volledige review

Patricia, (50 jaar)

Ondernemer

De Aura Reading door Tamara was een hele bijzonder ervaring. Ze legde feilloos uit hoe de zaken ervoor stonden en staan. Ook zaken die ik al in werking had gezet kwamen naar voren. Ik vond het een hele bijzonder ervaring en kan het zeer aanraden.

Dominique Schonhage (29 jaar)

Ondernemer, eigenaar van Metdo

Tamara is heel fijn persoon in de omgang, heel toegankelijk en vriendelijk. Ik voelde mij gedurende de gehele de reading erg op mijn gemak. Ook legde Tamara alvorens en tijdens goed uit wat er precies gebeurd. Bekijk de volledige review

Eefje

De aura-reading die ik heb gehad bij Tamara was heel bijzonder. Haar diepgaande inzichten onthulden aspecten waarvan ik me niet bewust was. Dit heeft in de weken daarna doorgespeeld. Het gaf me meer beeld van mezelf. Zelfs een kinderfoto heeft daarna een belangrijke rol gespeeld – wie ik ooit was en nu ben. Heel tof en een prachtig cadeau.

Daarna heb ik ook het coachingsgesprek met Tamara gedaan. Dit overtrof mijn verwachtingen.

Bekijk volledige review.

Jorien Reinderink (43 jaar)

Dierentolk / Energetisch healer

"Ik bewandel mijn eigen unieke pad" 

 Je kiest zelf het onderwerp en Tamara blijft met haar volle aandacht bij jou en zorgt ervoor dat je je veilig voelt en begeleidt het proces. Binnen 2 minuten voelde ik dat ik heel diep wilde gaan. Omdat we allebei genoeg kennis, ervaring en zelfinzicht hebben en de setting veilig was, kon dat ook. We gingen dus "diep" door het bos. Via allerlei zijwegen, ontdekkingen, gevoelens en inzichten kwamen we uiteindelijk tot een soort conclusie: ik bewandel mijn eigen unieke pad.  Bekijk volledige review.


Brenda (51 jaar)

Tekstschrijver

Ik deed een aurareading bij Tamara. Zij is een warme, competente vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze richtte haar aandacht ruim 1,5 uur volledig op mij en wat ze vertelde was heel herkenbaar en to the point. Ze kwam langs sluimerende wensen en verlangens waar ik mee aan de slag wil. Echt een aanrader! Dank je wel Tamara voor de mooie reading.

Jennifer Tjin Kong Foek (39 jaar)

oud verpleegkundige / fulltime moeder

Ik kan weer meer ruimte innemen voor mezelf. Daar waar de riem strak zat, van mijn buik tot mijn keel, kwam letterlijk meer ruimte. Ik voel mij meer in mijn kracht ipv survival modus en alle ballen hoog te houden. Waar ik eerst weerstand voelde in mezelf, wil ik nu opzoeken en de uitdaging aan gaan. Bekijk volledige review.

Christa (52 jaar)

Samen met Tamara heb ik onderzocht wat mijn passies zijn, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Het was een speurtocht naar waar liggen mijn krachten. Wat waren mijn succesmomenten en hoe heb ik deze behaald. De gesprekken met Tamara hebben mij erg goed gedaan en mijn mindset. Bekijk de volledige review.

Marlies (44 jaar)

Marketeer

"De aurareading bij Tamara was mijn eerste aurareading ooit. Als ik eerlijk ben, stond ik er een beetje afwachtend tegenover en deed ik het ook uit pure nieuwsgierigheid... Maar het bleek heel bijzonder! De reading geeft je inzichten in je eigen kwaliteiten en ook hoe deze door de omgeving gezien wordt. Het is niet zo dat de reading concrete antwoorden voor de toekomst geeft, maar het helpt je te laten inzien én even stil te staan waar je nu staat in het leven. Even pas op de plaats en omarmen wat er nu is en wie je bent, voor je verder je pad bewandelt." 

Aangesloten bij beroepsvereniging